صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۵۷۲۶
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴

یک فلسطینی در جریان بازداشت در زندان المسکوبیه در قدس اشغالی بر اثر شکنجه نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از  روسیاالیوم، یک جوان فلسطینی به نام عبده الخطیب التمیمی شب گذشته در زندان المسکوبیه واقع در قدس اشغالی در شرایطی مبهم به شهادت رسید.

 نزدیکان این شهید می‌گویند که وی در معرض شکنجه و شوک الکتریکی قرار گرفته و همین موضوع باعث شهادتش شده است. التمیمی ۴۳ ساله از اردوگاه شعفاط چند روز پس از بازداشت توسط نیروهای اشغالگر اسرائیلی در مرکز بازجویی المسکوبیه در قدس اشغالی به شهادت رسید.

خانواده این شهید گفتند که پلیس رژیم صهیونیستی به آنها خبر داده است که فرزندشان در پی سکته قلبی در داخل زندان فوت کرده است.

با این حال نزدیکان به این جوان فلسطینی می‌گویند که وی براثر شکنجه در زندان فوت کرده است.

براساس اعلام رسانه‌های فلسطینی، یکی از نزدیکان این جوان به خبرنگاران گفته است که گزاش‌هایی از بازداشت شدگان در المسکوبیه به آنها رسیده است مبنی بر اینکه حدود ساعت شش عصر صدای داد و فریاد ناشی از ضرب و شتم را در یکی از اتاق‌های بازداشت شنیده‌اند.

یکی از زندانیان نیز گفته است که این جوان اندکی پیش از اعلام وفاتش، با شوک الکتریکی شکنجه شد. خانواده این فلسطینی خواستار کالبدشکافی جسد فرزند خود با حضور یک پزشک فلسطینی شده‌اند.

عبده الخطیب التمیمی، هفته گذشته روز ۱۸ جولای به بهانه ارتکاب تخلفات رانندگی بازداشت شد.

انتهای پیام