صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۸۷۲۶۸
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۸

رئیس هیئت رزمندگان اسلام هرمزگان از برگزاری جشن بزرگ عید غدیر خم با سخنرانی نماینده ولی‌فقیه در استان خبر داد.

غلام احمدی‌پناه نخلی، رئیس هیئت رزمندگان اسلام هرمزگان، در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: جشن بزرگ عیدالله اکبر، عید سعید غدیر خم امشب، 7 مردادماه، ساعت 20:30 در ضلع جنوبی پارک شهید دباغیان بندرعباس برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: سخنران این مراسم «حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد عبادی‌زاده» نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس بوده و «مهدی احترامی»، «ثارالله رحمانی» و «مصطفی صفری» از مداحان اهل بیت(ع) استان در این مراسم به مدیحه‌سرایی و مولودی‌خوانی می‌پردازند.

رئیس هیئت رزمندگان اسلام هرمزگان عنوان کرد: جشن بزرگ غدیر در فضای باز پارک شهید دباغیان بندرعباس با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و کلیه پروتکل‌های بهداشتی با حضور جوانان و مردم ولایت مدار استان برگزار می‌شود.

احمدی‌پناه بیان کرد: دشمنان اسلام همواره توطئه‌های مختلفی برای منحرف کردن پیام و اهداف غدیر دارند و از این رو در راستای خنثی‌سازی توطئه دشمنان و همچنین برای ترویج فرهنگ امامت و ولایت و تبیین واقعه بزرگ غدیر، برگزاری مراسم، جشن‌ها و برنامه‌های مختلف امری ضروری است.

وی در پایان یادآور شد: شب گذشته نیز کاروان شادی عید سعید غدیر خم هیئت رزمندگان اسلام استان، حرکت خود را از محل مهدیه هیئت به سمت محلات شهر بندرعباس برای اجرای برنامه‌های شاد و پراکندن عطر علوی در شهر آغاز کردند.

انتهای پیام