صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۱۶۳۳
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۴

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: برای سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون کرونا در استان، مراکز تزریق واکسن در روزهای تاسوعا و عاشورا باز بوده و به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

جواد آقازاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی، در گفت‌وگو با ایکنا از آذربایجان غربی در ارتباط با آخرین آمار واکسیناسیون در استان اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۱۲ هزار و ۶۶۵ دز واکسن کرونا در آذربایجان غربی تزریق شده که با احتساب آن در مجموع ۶۴۷ هزار و ۸۴۳ نفر واکسن کرونا را دریافت کردند.

وی افزود: با توجه به شیوع موج پنجم کرونا و سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون کرونا در استان در روزهای تعطیل تاسوعا و عاشورا نیز واکسیناسیون کرونا در مراکز درمانی سطح استان ادامه دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ادامه داد: در ارومیه سالن ورزشی شقایق، پایگاه خودرویی، تدبیر، شهدای آهندوست ارتش، مرکز خدمات جامع سلامت حضرت‌پور، مرکز خدمات جامع سلامت ساوالان، مرکز خدمات جامع سلامت المهدی، مرکز خدمات جامع سلامت رازی برای انجام واکسیناسیون در روزهای تعطیل در حال خدمت‌رسانی به مردم هستند.

وی عنوان کرد: همچنین در این مدت مراکز ۱۶ ساعته تست‌گیری از بیماران کرونایی نیز به فعالیت خود ادامه داده و مردم می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات آنها بهره‌مند شوند.

آقازاده خاطرنشان کرد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۶۲۶ نفر در سطح استان به بیماری کرونا مبتلا شده و نیز ۲۲ نفر جان خویش را در این مدت از دست دادند.

 

.

انتهای پیام