صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۱۹۱۳
تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۰

دبیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی از برگزاری مسابقه «به‌ نشانی دوست» با مشارکت صدا و سیما شبکه استانی آفتاب خبر داد.

حجت‌الاسلام علی رودبارانی، دبیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی، در گفت‌وگو با ایکنا از استان مرکزی، اظهار کرد: با توجه به ارتقا و توسعه فرهنگ نماز و با بهره‌گیری از ظرفیت ماه محرم مسابقه «به‌نشانی دوست» با انتخاب کتاب «قرآن و نماز» حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با مشارکت صدا و سیما، شبکه استانی آفتاب در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه مسابقه «به‌نشانی دوست» از یک‌شنبه، 24 مرداد ماه آغاز و در طول محرم به مدت 15 شب ادامه دارد، اضافه کرد: در هر برنامه سؤالی از کتاب یاد شده مطرح و به قید قرعه به 4 نفر از مخاطبان که پاسخ صحیح ارسال کنند هدیه یکصدهزار تومانی اهدا می‌شود.

رودبارانی بیان کرد: در 18 ماهه گذشته که بیماری کرونا فراگیر شد، فعالیت‌های نمازی تعطیل نشد، آموزش و پرورش در شبکه شاد فضا را برای فعالیت در این حوزه فراهم کرد. در این فضا برنامه‌ها به‌گونه‌ای طراحی شد تا والدین نیز از آن بهره‌مند باشند، انتقال مفاهیم کاربردی منتج به خروجی‌های مثبتی است که از طریق خانواده‌ها به آموزش و پرورش و ستاد اقامه نماز منتقل می‌شد.  

این مقام مسئول ضرورت برنامه‌ریزی در حوزه نماز برای دوران پساکرونا را مورد تأکید قرار داد و با اشاره به اینکه برنامه و طرح‌ها باید جدی‌تر دنبال شود، اظهار کرد: برای تقویت فرهنگ نماز باید از خود دانش‌آموزان نظرخواهی کنیم، آنان در این حوزه دارای انتظاراتی هستند که باید براورده شود و یا ممکن است درگیر شبهاتی باشند که باید پاسخ داده شود. البته استفاده از کارشناسانان با ذوق و صاحب‌نظر نیز نباید غفلت کرد.

انتهای پیام