صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۲۷۲۸
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۹

مرحله دوم شانزدهمین دوره طرح «ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم» به صورت شفاهی در یزد آغاز شد.

به گزارش ایکنا از یزد، مرحله دوم شانزدهمین دوره طرح «ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم» که به صورت شفاهی برگزار خواهد شد، امروز، 2 شهریورماه در یزد آغاز شد.

این آزمون روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، 2 و 3 شهریورماه ویژه خواهران در مرکز آموزشی شهید باهنر یزد و روز پنجشنبه 4 شهریورماه ویژه برادران در محل اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام علی‌محمد رضایی، مسئول امور قرآنی اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان یزد در این زمینه به ایکنا گفت: در شانزدهمین دوره طرح «ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم» 288 نفر از حافظان قرآن کریم در استان ثبت‌نام کرده بودند که 114 نفر در مرحله اول یعنی آزمون کتبی حائز نمره قبولی شدند و به مرحله دوم، آزمون شفاهی راه یافتند.

وی بیان کرد: در این راستا در رشته 10 جزء 28 نفر، رشته بیست جزء 15 نفر و در رشته سی جزء قرآن کریم 71 نفر در مرحله دوم که از 2 الی 4 شهریورماه برگزار می‌شود، به رقابت با یکدیگر خواهند پرداخت.

انتهای پیام