صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۳۵۲۲
تاریخ انتشار : ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۸

فرهنگسرای اندیشه 5 مجلس تعزیه‌خوانی «تعزیت خورشید» را در سوگ شهادت امام حسین (ع) و یاران باوفایش را در فضای باز برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای اندیشه، مجالس تعزیه‌خوانی «تعزیت خورشید» با هدف برگزاری مجلس سوگواری برای سید و سالار شهیدان، اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش در دهه سوم محرم به همت فرهنگسرای اندیشه و با مشارکت بنیاد رودکی برگزار می‌شود.

این مراسم از 8 تا 12 شهریور به مدت 5 شب در بوستان شهید منفرد نیاکی برگزار شده و فرهنگسرای اندیشه پذیرای عزاداران حسینی در این مجلس تعزیه‌خوانی خواهد بود.

از جمله جلسات تعزیه‌خوانی که در ویژه برنامه «تعزیت خورشید» در فرهنگسرای اندیشه برگزار می‌شود می‌توان به تعزیه «متوکل عباسی و ‌پیرزن زائر»، تعزیه شهادت حضرت علی اکبر (ع)، شهادت حضرت عباس (ع)، شهادت حر بن ریاحی (ع) و شهادت امام حسین علیه السلام اشاره کرد.

همچنین، علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه که در فضای باز و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار می‌شود می‌توانند بعد از نماز مغرب و عشاء به بوستان شهید منفردنیاکی واقع در خیابان شریعتی، جنب فرهنگسرای اندیشه مراجعه کنند.

انتهای پیام