صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۵۱۰۵
تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۲:۲۷

آیات عظام جوادی آملی و مظاهری به مناسبت ارتحال آیت‌الله حکیم، پیام‌های تسلیت جداگانه صادر کردند.

به گزارش ایکنا، آیت‌الله جوادی آملی در پیامی ارتحال آیت‌الله حکیم را تسلیت گفت که متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله وانا الیه راجعون

ارتحال ملکوتی مرجع عالیقدر آیت‌الله‌العظمی حاج محمد‌سعید حکیم ضایعه جبران‌ناپذیری برای امت اسلامی و سانحه سنگینی برای حوزه‌های علمیّه بود. این رخداد تلخ و مصیبت عظمی را به عموم پیروان قرآن و عترت به ویژه حضرت بقیة الله (أرواح من سواه فداه) تعزیت و به خاندان مکرّم حکیم تسلیت و علو درجه آن فقیه راحل را از خدای سبحان مسئلت داریم.

پیام تسلیت آیت‌الله مظاهری

همچنین آیت‌الله مظاهری در پیامی، ارتحال حضرت آیت‌الله حاج سیّد‌محمّدسعید طباطبایی حکیم را تسلیت گفت که متن آن به شرح زیر است:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ

«إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ»

ارتحال فقیه عالی‌مقام حضرت آیت‌الله آقای حاج سیّد‌محمّدسعید طباطبایی حکیم «قدس‌سرّه‌الشّریف» موجب تأسّف و تأثّر گردید. فقدان این مرجع بزرگوار که از ارکان و اساطین حوزۀ علمیّۀ مقدّسۀ نجف اشرف «صانها ‌الله عن الحدثان» بودند، ضایعه‌ای سنگین برای حوزه‌های علمیّه، خصوصاً آن حوزۀ مقدّسه است.

ضمن عرض تسلیت به محضر مقدّس حضرت بقیة‌الله‌الأعظم«ارواحناله‌الفداء» و بیت مکرّم و فرزندان محترم و اخوان معزّز آن فقیه جلیل‌القدر و به سایر علماءِ اعلام و روحانیّون حوزۀ علمیّۀ نجف اشرف و به همه مقلّدان و ارادتمندان و شاگردان ایشان، از خداوند تعالی علوّ درجات آن فقیه پارسا و حشر و نشر با اجداد طاهرینشان«علیهم‌السّلام» و همچنین صبر و اجر و سلامت و سعادت خاندان مصاب را مسألت می‌کنم و حفظ و اعتلاء روزافزون حوزۀ علمیّۀ مقدسۀ نجف اشرف را خواستارم.

همچنین متن پیام آیت‌الله محسن فقیهی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إنا لله و إنا إلیه راجعون

اذا مات العالم الفقیه ثلم فی الاسلام ثلمة لایسدها شیء

در سالروز شهادت سیدالساجدین امام زین العابدین علیه السلام ضایعه ارتحال مرجع عالیقدر تقلید،فقیه اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام، آیت‌الله‌العظمی آقای حاج سید محمدسعید حکیم(ره) موجب اندوه فراوان گردید. حضور آن فقیه فقید در صف نخست عرصه جهاد و اجتهاد در کنار نشر معارف نورانی اهل بیت و اقامه شعائر حسینی، از ایشان شخصیتی متمایز و ممتاز ساخته بود.

اینجانب این مصیبت بزرگ را به محضر شریف امام عصر (عجل‌الله تعالی فرجه)، رهبر عظیم الشأن انقلاب، حوزه‌های علمیه و مراجع عظام تقلید، خاصه حوزه عریق نجف اشرف، خاندان معظم حکیم همچنین فرزند گرانقدر ایشان آیت‌الله سیدریاض حکیم و عموم شاگردان و علاقه‌مندان و بیت مکرم ایشان تسلیت می‌گویم.

انتهای پیام