صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۵۹۰۶
تاریخ انتشار : ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۸

خبرگزاری «آناتولی» به اسنادی دست یافته است که نشان می‌دهد شرکت لافارژ (Lafarge)، یکی از شرکت‌های بزرگ تولیدکننده سیمان در فرانسه برای ادامه فعالیت‌های تجاری خود در سوریه به گروه تروریستی داعش پول پرداخت و حمایت مالی و ارتباط خود با این گروه تروریستی را با اطلاع و آگاهی دولت و سرویس اطلاعاتی فرانسه برقرار کرده است.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، در پرونده‌ قضایی که در فرانسه برای شرکت مذکور به اتهام «تأمین مالی گروه تروریستی داعش» و «شراکت در جنایات جنگی» تشکیل شده، گفته می‌شود، شرکت لافارژ ارتباط خود با داعش را با اطلاع و آگاهی دولت فرانسه و سرویس اطلاعاتی این کشور برقرار کرده است.

همچنین در این اسناد ذکر شده که سرویس اطلاعاتی فرانسه به شرکت لافارژ هشدار نداده‌ که اقدامات ذکر شده این شرکت جرم محسوب می‌شود.

یادآور می‌شود، گروه تروریستی داعش از سیمان‌‌هایی که از شرکت لافارژ فرانسه تحویل گرفت، در ساخت تونل و مخفی‌گاه‌های خود استفاده کرده است.

انتهای پیام