صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۸۲۶۱
تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۶

همزمان با فرا رسیدن روز ملی شعر و ادب فارسی، نمایشگاه آثار برگزیده جشنواره ملی خط نستعلیق تبریز با موضوع اشعار استاد شهریار در تبریز گشایش یافت.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، همزمان با فرا رسیدن روز ملی شعر و ادب فارسی، نمایشگاه آثار برگزیده جشنواره ملی خط نستعلیق تبریز با موضوع اشعار استاد شهریار امروز، 27 شهریورماه در تبریز گشایش یافت.

حجت‌الاسلام احمد حمیدی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز در این مراسم،  بسترسازی برای به‌کارگیری متون ادبی در تولید آثار فاخر فرهنگی و هنری در راستای ارج نهادن به مقام شامخ مبدع خط نستعلیق استاد میرعلی تبریزی، پاسداشت مقام استاد شهریار و آشنایی نسل جوان با گنجینه‌های ارزشمند و مفاخر هنری و همچنین معرفی و بسط فرهنگ و ادب آذربایجان را از اهداف برگزاری این نمایشگاه اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه تبریز، خاستگاه خط نستعلیق است، اشاعه و ترویج هنر خوشنویسی و فرهنگ اسلامی، گسترش فعالیت‌های فرهنگی و هنری، ارج‌گذاری به مفاخر و هنرمندان و شناسایی و معرفی استعدادهای هنری در عرصه خط نستعلیق را از دیگر اهداف برپایی این نمایشگاه بیان کرد.

حمیدی افزود: شهروندان می‌توانند جلوه ماندگار اشعار پرنغز شهریار را در قاب آثار خوشنویسی را تا ۳۱ شهریور در نگارخانه‌های استاد میرعلی تبریزی و استاد علی‌اکبر یاسمی مشاهده کنند.

انتهای پیام