صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۸۶۹۱
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۶

سریال «سرجوخه» به کارگردانی احمد معظمی اثر امنیتی - جاسوسی است که برای ادامه فیلمبرداری به گرجستان رفت.

به گزارش ایکنا  سریال «سرجوخه» به کارگردانی احمد معظمی محصول سیما‌فیلم است و از اواسط مهر از شبکه سه سیما روی آنتن می‌رود. عوامل این کار برای ادامه فیلمبرداری عازم گرجستان شده‌اند تا به زودی تصویربرداری این مجموعه در آن کشور  پیگیری شود.

ابوالفضل صفری تهیه‌کنندگی «سرجوخه» را بر عهده دارد. در این سریال که موضوعی امنیتی - جاسوسی دارد حبیب دهقان‌نسب، عبدالرضا نصاری، سامان صفاری، آرش آصفی، حمیدرضا محمدی، علی‌رضا اوسیوند، پیام احمدی‌نیا، نیلوفر کوخانی  در این سریال بازی می‌کنند.

«سرجوخه» با روایت دو قصه موازی، به زندگی دو شخصیت غلام‌رضا و کیان که از دو طبقه اجتماعی مختلف با انگیزه‌ها و کشمکش‌های متفاوت هستند می‌پردازد که هر دو در راه رسیدن به عشق موانع و اتفاقات زیادی سر راهشان قرار می‌گیرد.

این سریال پس از پایان مجموعه «هم سایه» به صورت هر شب در ساعت 20:45 دقیقه به روی آنتن شبکه 3 می رود و تکرار آن در ساعت‌های 1:30 بامداد، 10:00 صبح و 14:30 بعد از ظهر  روز بعد به نمایش گذاشته می شود.

دیگر عوامل این سریال عبارتند از؛ سرپرست نویسندگان: سید حسین امیر جهانی، طراح صحنه و لباس: مرجان گلزار، صدابردار: مهرداد دادگری، مدیر تصویربرداری: احمد گودرزی، طراح گریم: سیدجلال موسوی، تدوین: پریسا ناهیدپور، مدیر تولید:آرش زینال خیری، مدیر برنامه ریزی: فرزاد رحمانی، مدیر تدارکات: ظهیر پیرهادی، دستیار تهیه کننده: مهدیار مصطفی‌‌لو، جلوه‌های ویژه بصری: مهدیار سزاوار، جلوه‌های ویژه میدانی: ایمان کرمیان.

انتهای پیام