صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۲۹۲۶
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۳

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در راستای ترویج فرهنگ وقف، سه نمایشگاه با عنوان «همه واقف باشیم» در سطح این استان برگزار شده است.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی اوقاف استان، حجت‌الاسلام عباس نصیرالاسلامی روز گذشته، ۱۴ مهرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این نمایشگاه‌ها با موضوع ترویج و تبلیغ فرهنگ وقف دایر شده و توسعه فرهنگ وقف بهترین راهکار رشد و تعالی فرهنگی و اجتماعی جامعه است.
وی با بیان اینکه همچنین پنج محفل انس با قرآن کریم نیز در بقاع متبرکه شاخص استان با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود، افزود: وقف از جمله کارهایی است که به وسیله آن می‌توان به قرب الهی دست یافت.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: وقف‌های جدید باید با نیازهای امروز منطبق باشند تا نفع حداکثری برای اجتماع داشته باشند که از آن جمله می‌توان به وقف برای اشتغال و ازدواج جوانان اشاره کرد.
نصیرالاسلامی بیان کرد: با توجه به تغییر و تحولاتی که در جامعه ایجاد می‌شود، باید مردم را نسبت به نیازهای روز آگاه کرد تا وقف‌ها به سمت این نیازها سوق یابند.

انتهای پیام