صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۴۰۴۳
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳

شورای علمای سراسری شیعه افغانستان با صدور بیانیه‌ای خواستار شناسایی و مجازات عاملان حمله تروریستی در مسجد شیعیان استان قندوز این کشور شدند.

به گزارش ایکنا، شورای علمای شیعه افغانستان در این بیانیه بیان کردند که طی سال‌های اخیر، پیروان یک مذهب و اعضای یک قومی خاص، به شکلی نظام‌مند و هدفمند مورد حملات انتحاری و تروریستی قرار گرفته، به گونه‌ای که محققان علوم اجتماعی به این کشتار عنوان «نسل‌کشی» داده‌اند.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: در ادامه این حملات هدفمند حادثه تروریستی و هولناک جمعه گذشته در نماز جمعه قندوز باعث مجروح و شهید شدن صدها نمازگزار شد.

علمای شیعه افغانستان در ادامه از طالبان خواست که برای تأمین امنیت همه مردم افغانستان تلاش و عاملان جنایت اخیر را شناسایی و مجازات کنند.

شورای علمای شیعه افغانستان ضمن‌ محکومیت شدید و نثار نفرین ابدی بر عاملان ددمنش و سنگدل این فاجعه بزرگ، برای شهدای این حادثه علو مقام و برای مجروحان شفای عاجل و کامل از درگاه خداوند طلب کرده است.

انتهای پیام