صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۷۰۷۲
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۲
در بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی زنجان اعلام شد؛

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان در بیانیه‌ای وحدت را عامل اشاعه و رشد اسلام در جهان توصیف و بر ضرورت توسعه بیش از پیش وحدت بین شیعه و سنی تأکید کرد.

به گزارش ایکنا از زنجان، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان زنجان به مناسبت بزرگداشت هفته وحدت بیانیه‌ای صادر کرده که متن آن به شرح زیر است:

«اسلام به ‌عنوان کامل‌ترین دین الهی برای نجات بشریت از گمراهی، توسط پیامبر اکرم(ص) عرضه شده که روشنگری و آگاهی‌بخشی آن موجب می‌شد تا مردمان از بردگی خلاصی یابند، همواره دشمنان دین برای نابود کردن آن تلاش کرده و با انواع ترفندها، از آغاز نبوت پیامبر(ص) تا امروز قصد داشته‌اند با ایجاد تفرقه بین مسلمانان از اشاعه و رشد اسلام جلوگیری کنند.

بی‌تردید مهم‌ترین و بزرگ‌ترین دست‌آویز مخالفان حقیقت، بحث شیعه و سنی و اختلاف میان این دو مذهب از مسلمانان است، بنابراین لزوم حفظ وحدت میان مسلمین از جمله اموری است که همواره از سوی بزرگان و رهبران مذهبی مسلمان مورد توجه قرار گرفته است.

در دورانی که ظلم و بی‌عدالتی، تبعیض و فساد و جهل و نادانی بیداد می‌کرد موجب شد تا  نبی اکرم با وحدت‌آفرینی در میان مستضعفان بار سنگین رسالت الهی را بر دوش کشیده و با تحمل ناملایمات و مشکلات برای احقاق حق و عدالت و برپایی حکومت اسلامی، تلاش کند.

 با پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن 57، بنیانگذار جمهور اسلامی حضرت امام خمینی(ره) همواره به موضوع و اهمیت وحدت میان همۀ مذاهب اسلامی تأکید داشتند و آن را عامل سعادت و بقای اسلام در عصر حاضر دانسته‌اند و مقام معظم رهبری آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) نیز بر این موضوع اهمیت ویژه‌ای داشته و در فرازی فرمودند «وحدت کلمه رمز پیروزی ملت ایران در مراحل مختلف بـوده و امـروز نیـز مهم‌ترین وســیلۀ ملـت ما بـرای مـقابـله با تحـریـک‌ها و تـوطئـه‌هـاست.»

شـورای همـاهنـگی تبـلیـغات اسـلامـی استان زنجان با گرامیداشت یاد و نام شهدای وحدت‌آفرین از جمله بزرگ‌مرد جهان اسلام حاج قاسم سلیمانی و سردار شـهیـد شــوشــتـری که در تقریب مذاهب اسلامی مجاهدانه تلاش کرده و همچنین تبریک فرارسیدن هفته وحدت به مردم ولایی و بصیر به‌ویژه هموطنان اهل سنت، یک بار دیگر بر این موضوع تأکید دارد، در شرایط حساس انقلاب اسلامی، حرکت جمعی ملت شریف با زعامت ولی امر مسلمین مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و حمایت از دستاوردهای انقلاب و رفع کاستی‌ها توسط دولت مردمی سیزدهم، انتظار دارد تا همه‌گونه حمایت و ماندگاری میان مردم شریف ایران، هم‌پیمانی و همراهی با ملت‌های مظلوم جهان به‌ویژه در کشورهای جبهه مقاومت شاهد سرافرازی بیشتر امت رسول‌الله(ص) باشیم.»

انتهای پیام