صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۱۸۳۰
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۱

رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه‌ساز سیستان و بلوچستان گفت: برای رساندن سرانه فضای آموزشی استان به متوسط کشوری یعنی ۵.۲ متر مربع باید حدود ۱۱ هزار کلاس جدید احداث شود اما رشد فزاینده جمعیت دانش‌آموزی این نیاز را قطعاً افزایش خواهد داد.

به گزارش ایکنا از سیستان و بلوچستان، اسداله سیرجانی، رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان سیستان و بلوچستان در بیست و سومین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان گفت: تعهدات خیرین استان با ۳۱ درصد رشد به بیش از ۱۹۶ میلیارد رسید و حائز رتبه پنجم کشور شد.

سیرجانی بیان کرد: در شش ماه نخست امسال، ۱۶۹ پروژه در قالب ۵۶۱ کلاس درس و ۴۸ هزار و ۲۶۰ متر مربع زیربنا به آموزش و پرورش استان تحویل داده شده است. از این تعداد کلاس درس جدید، ۲۲۶ کلاس توسط خیرین، ۱۲۱ کلاس توسط دولت و ۲۱۴ کلاس به صورت مشارکتی ساخته شده است.

رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان تصریح کرد: ۸۲ درصد اعتبارات هزینه شده در این پروژه‌ها توسط خیرین تأمین شده است.

سیرجانی با بیان اینکه چالش‌های زیادی در زمینه کمبود فضای آموزشی در سیستان و بلوچستان وجود دارد، گفت: رشد بالای جمعیت دانش‌آموزی در سیستان و بلوچستان مهمترین مسئله در زمینه مدرسه‌سازی است.

وی در پایان اظهار کرد: بالاترین نرخ رشد دانش آموزی در کشور به سیستان و بلوچستان اختصاص دارد به طوری که سالانه ۶۰ هزار دانش‌آموز جدید به جمعیت دانش‌آموزی این استان افزود می‌شوند و ساخت هزار کلاس درس جدید در سال فقط پاسخگوی ۵۰ درصد این جمعیت جدید است.

منبع:‌ایسنا

انتهای پیام