صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۳۰۶۶
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۳

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل، گفت: مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان استان در پنج رشته برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از اردبیل، سیدغلامحسن خلیلی‌موسوی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل، 23 آبان‌ماه، ضمن اعلام این خبر در اردبیل، اظهار کرد: اهداف برگزاری این مسابقات، شناسایی و آموزش فرهنگیان پژوهشگر، قاری، حافظ و با رویکرد انتقال احکام و دستورات الهی در راستای گسترش سیره عملی و اخلاقی اهل بیت عصمت و طهارت(ع) به ویژه امیرمؤمنان علی(ع)، در جهت تربیت دینی دانش‌آموزان برشمرد.

وی گفت: تعیین حدود محتوای آزمون کتبی در مرحله منطقه‌ای، زمان اجرا و نیز تمهید ساز و کار اجرای مسابقات مجازی یا حضوری در مراحل مختلف بر اساس ضوابط و قوانین و با رعایت مصوبات و پروتکل های بهداشتی ستاد کرونا، بر عهده مجریان مسابقات می‌باشد.

وحید سید هاشمی، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل، نیز ضمن اعلام رشته‌های این مسابقات همچون سالهای قبل در پنج رشته قرائت، حفظ ۱۰ جزء، حفظ کل قرآن کریم، نهج‌البلاغه و روش تدریس احکام در مراحل منطقه‌ای، استانی و کشوری  از عملکر. سال گذشته گزارش داد.

وی اضافه کرد: مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان مثل همیشه هفته آخر آذر ماه مصادف با هفته قرآن، عترت و نماز برگزار می‌شود و کلیه همکاران فرهنگی اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی و حق‌التدریس که دارای کد شناسه می‌باشد می‌توانند در این مسابقه شرکت نمایند.

انتهای پیام