صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۳۹۸۰
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۹

سیصد‌وچهلمین کرسی تلاوت و تفسیر قرآن ضیافت نور با عنوان «شهادت فاطمه معصومه (س)» در شهرستان علی‌آباد کتول برگزار شد.

به گزارش ایکنا از گلستان، سیصد‌و‌چهلمین کرسی تلاوت و تفسیر قرآن ضیافت نور با عنوان «شهادت حضرت کریمه اهل بیت فاطمه معصومه(س)» روز گذشته 25 آبان‌ماه پس از نماز مغرب و عشاء در مصلای امام رضا(ع) شهرستان علی‌آباد کتول به‌صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌‌های بهداشتی و مجازی برگزار شد.

همچنین در این محفل فرازهایی از دعای توسل و ذکر مصیبت توسط کربلایی رضا صدقی آغازگر جلسه بود و بعد از آن تلاوت صفحه ۵۴ قرآن سوره مبارکه آل‌عمران آیات ۳۳ تا ۳۸ و سوره مبارکه حمد توسط استاد محمد منصوری قاری ممتاز استانی انجام شد. در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی‌نژاد، امام جمعه علی آباد به بیان مباحث تفسیری پرداخت و همچنین نکات کوتاه از حکمت ۳۱۳ نهج‌البلاغه در مورد قرآن توسط استاد محمدباقر زنگانه ارائه شد.

این جلسه هر هفته سه‌شنبه از طریق تلویزیون اینترنتی خادمین در صفحه tv.khademeen.ir/live و پیام‌رسان سروش به آدرس کانالsapp.ir/sapp_events /khademeen_tv و شبکه اجتماعی روبیکا به آدرس کانال rubika.ir/khademeen  پخش می‌شود.

انتهای پیام