صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۴۰۶۲
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۵

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه همه باید در راستای ارتقای مطالعه در سطح استان تلاش کنند، گفت: رسالت کتابداران در این راستا با اهمیت‌تر است.

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان، صبح امروز، 26 آبان در مراسم تجلیل از کتابداران در سالن همایش‌های کتابخانه‌های عمومی سمنان یکی از بهترین راه‌های فراگیری علم را مطالعه کتاب دانست و گفت: علم و دانش اگر صرفاً شفاهی باشد، بی‌شک فراموش خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه متأسفانه امروزه قدری از کتابخوانی و مراجعه به کتاب در سطح کشور کاسته شده اما کتابخانه‌های استان پر رونق و فعال است اظهار کرد: همه باید برای ارتقای فرهنگ مطالعه در سطح استان تلاش کنند و در این راه رسالت کتابداران سنگین‌تر است.

مطیعی یکی از شاخص‌های فرهنگی هر کشور را میزان مطالعه و کتابخوانی برشمرد و افزود: اگر کتابخوانی در کشور رواج یابد، بی‌شک این امر در اعتلای فرهنگی جامعه مؤثر است که در این راستا باید کتابخوانی و تهیه کتاب یکی از هزینه‌های زندگی ما شود.

به گفته وی ترویج کتابخوانی را می‌توان با در دسترس قرار دادن کتاب‌های مورد علاقه مردم، بسط و گسترش داد که یکی از راه‌های عالم شدن، کتاب خواندن و مراجعه به کتاب است.‌

انتهای پیام