صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۵۱۶۳
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۰
استاندار آذربایجان‌شرقی بیان کرد:

استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: توسعه اقتصاد هنر و ایجاد زمینه حضور هنرمندان در بازارهای داخلی و بین‌‌المللی از جمله راهکارهای تحقق اعتلای جایگاه هنر و هنرمند در استان آذربایجان‌شرقی است.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی استانداری، عابدین خرم، استاندار آذربایجان‌شرقی، شامگاه، سی‌ام آبان‌ماه، در نشست صمیمی با هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر استان با تأکید بر اعتلای جایگاه هنر و هنرمند در استان، طراحی نقشه راه فرهنگ و هنر استان، راه‌اندازی صندوق ذخیره هنر برای حمایت از هنرمندان، توسعه اقتصاد هنر و ایجاد زمینه حضور هنرمندان در بازارهای داخلی و بین‌‌المللی را از جمله راهکارهای تحقق این مهم عنوان کرد.

وی با بیان اینکه هنرمند برای تصویرسازی یک واقعیت، زحمت فراوانی می‌کشد، افزود: فضیلت هنرمند بسیار بالاتر از تکریم‌های انسانی است و هنرمند نباید هنر و جایگاه خود را با توجهات پیرامونی مقایسه کند.

خرم، با اشاره به اینکه دولت سیزدهم برای اعتلای جایگاه هنر، عزم جدی دارد، گفت: در همین مدت کوتاه فعالیت این دولت، وزیر ارشاد دو بار به آذربایجان شرقی سفر کرده و نگاه تمرکززدایی و توجه به ظرفیت‌ استان‌ها در اولویت این دولت مردمی است.

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه غیر از هنر هیچ عاملی نمی‌تواند انسان‌ها را دورهم جمع کند، افزود: باید هنرهای واقعی حقیقت‌خواه هم در جنبه ادراکی و هم جنبه تبیینی را بیشتر و بهتر معرفی کنیم. هنرمند باید با انبساط خاطر، مکنونات قلبی و آفرینش‌های ذهنی خود را ارائه کند که این نیازمند تبدیل هنر به عامل سرمایه‌ساز است و مسئولان باید به اقتصاد هنر توجه بیشتری کنند.

وی تاکید کرد: هنر و هنرمند باید از انزوا خارج شوند؛ اثر هنری باید عامل خلق امکاناتی شود و همه توجهات را برای گسترش هنر جلب کند. باید نیازهای فرهنگی تبریز و آذربایجان ‌شرقی را شناسایی کرده و در یک قالب مشخص و بازه زمانی معین این نیازها را رفع کنیم.

خرّم در پایان با بیان اینکه مدیون اهالی هنر و هنرمندان هستم، گفت: این اعتراف تلخ را باید بکنیم که در تبریز به هنر کم‌توجهی شده، اما ما تلاش‌های خود را افزایش خواهیم داد تا این نقیصه را جبران کنیم.

انتهای پیام