صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۹۱۹۸
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۲

فلسطین به ریاست شورای اجرایی سازمان آمورش، علوم و فرهنگ جهان اسلام(آیسسکو) انتخاب شد.

به گزارش ایکنا به نقل از بخش عربی خبرگزاری آناتولی، دوّاس دوّاس، نماینده فلسطین در آیسسکو، عصر دوشنبه(15 آذرماه) در انتخابات چهل و دومین دوره شورای اجرایی آیسسکو در مصر، به اتفاق آرا پیروز شد.
 
در بیانیه‌ای که در پایگاه اینترنتی آیسسکو منتشر شده آمده است: پس از اتمام مرحله دوم انتخابات ریاست شورای اجرایی آیسسکو، بنا به درخواست اکثریت اعضای شورا و بر اساس سند ترتیبی سازمان درباره روند رأی‌گیری، دکتر دوّاس تیسیر دوّاس، نماینده کشور فلسطین، مقام ریاست شورای اجرایی آیسسکو را بدست آورد.
 
بر اساس این بیانیه، دوّاس 25 رأی مثبت از مجموع آرای اخذ شده را بدست آورد و جمال‌الدین العلوه، نماینده مراکش به 15 رأی مثبت دست یافت.
 
دوّاس، دبیرکل کمیته ملی فلسطین در سازمان آیسسکو است. وی این پیروزی را به ملت فلسطین و خانواده شهدا، اسرا و مجروحان و همچنین به رهبران سیاسی فلسطین تقدیم کرد.
 
دوّاس افزود: این پیروزی نتیجه فداکاری‌های ملت فلسطین و دیپلماسی رهبران آن و حضور فلسطین در صحنه دیپلماسی یا سازمان‌های بین‌المللی تخصصی است.
انتهای پیام