صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۹۴۸۸
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۳

  رسانه‌های یمنی از ترور مدیر اداره حفظ قرآن عدن به وسیله افراد مسلح خبر دادند.  

به گزارش ایکنا به نقل از عدن نیوز، چند فرد مسلح دیروز سه‌شنبه، 16 آذرماه، «ایهاب عبدالله سالم باوزیر» مدیر اداره حفظ قرآن کریم را در دفتر اداره آموزش و پرورش استان عدن ترور کردند.
 
به گفته شاهدان عینی، افراد مسلح به هنگام خروج ایهاب عبدالله سالم از اداره آموزش و پرورش استان عدن در منطقه خور مکسر به سمت او تیراندازی کردند که منجر به قتل او شد. تروریست‌ها پس از این جنایت، از محل گریختند.
 
چند سالی است که شهر عدن در یمن شاهد انفجارهای تروریستی و ترورهای مکرر بوده است و مقاماتی که بر شهر عدن تسلط دارند نتوانسته‌اند جلوی این اقدامات تروریستی را بگیرند.
 
شبه نظامیان شورای انتقالی جنوب تحت حمایت امارات، شهر عدن را تحت کنترل خود گرفته‌اند و این شهر شاهد ترورها و اقدامات تروریستی مکرر است و صدها نفر از شخصیت‌های مذهبی و سیاسی یمنی تا کنون به قتل رسیده‌اند.
انتهای پیام