صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۹۸۳۱
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰

امام جمعه سنندج با اشاره به اینکه پرستاران به‌ویژه در دوران کرونا ایثار و فداکاری در راه سلامت مردم را معنا بخشیدند، گفت: پرستاران کسانی هستند که جان خود را به خطر می‌اندازند تا حافظ سلامت مردم باشند و این مهم امری ستودنی است.

به گزارش ایکنا از کردستان، ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج امروز، 19 آذرماه در آیین عبادی - سیاسی نماز جمعه این هفته مسجد جامع سنندج با اشاره به ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار اظهار کرد: پرستاران همواره و به‌ویژه در شرایط کرونایی کنونی وظیفه‌ای سنگین و خطیر برعهده دارند و باید قدردان تلاش و زحمات آنان بود.

وی با اشاره به اینکه پرستاران به ویژه در دوران کرونا ایثار و فداکاری در راه سلامت مردم را معنا بخشیدند، افزود: پرستاران کسانی هستند که جان خود را به خطر می‌اندازند تا حافظ سلامت مردم باشند و این مهم امری ستودنی است.

امام جمعه سنندج در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: گرانی و بالا بودن قیمت کالاها و مواد خوراکی امروز بزرگترین دغدغه مردم کشورمان است که می‌طلبد دولت برای رفع آن با جدیت بیشتری تلاش کند.

وی شرایط اقتصادی مردم را بسیار خطرناک‌تر از شرایط کرونایی دانست و ادامه داد: برای رفع نگرانی و معیشت مردم دولت باید چاره‌ای اندیشیده و به وعده‌های خود مبنی بر کنترل بازار عمل کند.

ماموستا رستمی با اشاره به فرمایش پیامبراکرم(ص) «از دری که فقر وارد خانه‌ای شود از در دیگر ایمان خارج می‌شود»، بیان کرد: براین اساس باید گفت امنیت معیشتی امری مهم در جامعه است و باید جدی گرفته شود و برای فراهم کردن زندگی همراه با آسایش مردم گام‌های اساسی برداشته شود.

وی با بیان اینکه فقرا و اقشار ضعیف جامعه در شرایط کنونی بیشترین آسیب را می‌بینند، افزود: هر روز قیمت مواد خوراکی افزایش می‌یابد و این قابل قبول نیست، لذا دولتمردان اگرچه تلاش خود را بکار گرفته‌اند اما باید همت بیشتری به خرج داده و برای کنترل این وضعیت اقدام کنند.

امام جمعه سنندج یادآور شد: کار دولت جدید و رئیس جمهور مبنی بر وارد کردن واکسن و انجام واکسیناسیون گسترده در کشور قابل تقدیر بوده، چراکه سلامت جامعه از هر چیزی مهم‌تر است که امیدواریم بزودی شاهد ریشه کن شدن ویروس کرونا در کشور باشیم.

انتهای پیام