صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۰۶۳۱
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۹
سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس بیان کرد:

سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس در نشست و تقدیم دانشنامه فارغ‌التحصیلی به دو تن از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ادیان ابراهیمی گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی وحدت حوزه و دانشگاه را معنا بخشیده است.

به گزارش ایکنا از گلستان، حسن بیارجمندی، سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس در نشست و تقدیم دانشنامه فارغ التحصیلی دو تن از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد ادیان ابراهیمی با اشاره به طلبگی و دانشجویی همزمان آنان که روز گذشته در این دانشگاه برگزار شد، گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی وحدت حوزه و دانشگاه را معنا بخشیده است.

سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس با بیان اینکه شما بانوان عالمه و اولین فارغ التحصیلان دانشگاه مذاهب اسلامی توانستید به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی معنا ببخشید، تصریح کرد: شما بانوان عالمه که هم طلبه و هم دانشجو بودید و در حال حاضر فارغ التحصیل و منتسب به خانواده بزرگ جامعه تقریب بین مذاهب اسلامی هستید؛ باید پرچمدار این فرهنگ و تفکر اصیل باشید.

وی با بیان اینکه در تصویر نمادین منتشر شده از گام دوم انقلاب اسلامی یک بانوی محجبه پرچمدار و پیشگام است و این بسیار معنادار و راهبردی است، افزود: برای تشکیل تمدن اسلامی باید بستری مهیا شود که آن بستر ایجاد سبک زندگی اسلامی در جامعه است که زنان جامعه ما می‌توانند به عنوان نقش آفرینان این عرصه با یک حرکت هوشمندانه و همه جانبه و کاملاً علمی، افتخارآفرین باشند.

بیارجمندی با بیان اینکه زنان در همه عرصه‌های انقلاب نقش آفرینی خوبی داشتند، افزود: این نقش‌آفرینی در گام دوم انقلاب و در همه محورها به ویژه محور هفتم یعنی ترویج سبک ایرانی اسلامی باید وسیع‌تر و عمیق‌تر همراه با آگاهی و بصیرت بیشتر باشد.

همچنین؛ سرپرست دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه گنبد کاووس درپایان جلسه به دو نفر از بانوان صفر‌نژاد و پاک نیا دانشنامه فارغ التحصیلان مذاهب اسلامی را تقدیم کرد.

انتهای پیام