صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۱۶۵۸
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۰
همراه با تازه‌ترین عکس‌ها

تصویربرداری فصل سوم سریال «زیرخاکی» که اوایل آذر کلید خورده بود با پیوستن یک بازیگر جدید در نقش افسر استخبارات در شهرک دفاع مقدس ادامه دارد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سریال زیرخاکی، پیام احمدی‌نیا که آخرین بار با یک نقش منفی در شبکه سه دیده شده بود، این بار در نقش یک افسر استخبارات به «زیرخاکی» می‌آید.

فصل سوم این سریال اوایل آذر در تهران کلید خورده و تاکنون در محله‌های مختلف پایتخت و کرج ضبط شده است. عوامل این روزها در شهرک دفاع مقدس تصویربرداری را ادامه می‌دهند.

فصل دوم «زیرخاکی» با به اسارت رسیدن فریبرز و ناصری به دست نیروهای بعثی در جبهه به پایان رسید و مخاطبان با پایان فصل تازه، از ادامه ماجراها مطلع می‌شوند.

بازیگران این سریال تولید مرکز سیمافیلم عبارتند از؛ پژمان جمشیدی، ژاله صامتی، نادر فلاح، گیتی قاسمی، مریم سرمدی، خسرو احمدی، اکبر رحمتی، مهری آل آقا، اصغر نقی زاده، رایان سرلک و ستاره پسیانی، با حضور هومن برق‌نورد و هنرمندی نسرین نصرتی.

عوامل «زیرخاکی» عبارتند از مدیر فیلمبرداری: امیر کریمی، طراح گریم: عباس عباسی، طراح صحنه: بهنام جعفری، طراح لباس: مهرناز اکبری، برنامه ریز: میثم نجفی، دستیار یک کارگردان: رضا شریفی، مدیر صدابرداری: جواد مقدس، طراحی و ترکیب صدا: محمد کشفی، تدوین: نیما حسن دوست، آهنگساز: آرش بادپا، منشی صحنه: مرجان تاجیک، عکاس: مهسا طیب طاهر، مدیر روابط عمومی: مریم عرفانیان.

انتهای پیام