صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۳۰۴۵
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۵

مراسم اختتامیه جشنواره استانی نماز و اذان «محراب عاشقی» امروز پنجشنبه دوم دی ماه در محل سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان مینودشت برگزار شد.

به گزارش ایکنا از گلستان، به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مینودشت داود قاسمی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مینودشت در مراسم اختتامیه جشنواره استانی نماز و اذان «محراب عاشقی»  که امروز پنجشنبه ۲ دی ماه در محل سالن اجتماعات مجتمع فرهنگی و هنری شهرستان مینودشت برگزار شد، گفت: جشنواره استانی نماز و اذان به عنوان برنامه فرهنگی و مذهبی در دو رشته «طراحی محراب نماز و اذانگویی» از 10 آبان تا 10 آذر ماه با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مینودشت، ستاد اقامه نماز استان گلستان، اداره کتابخانه‌های عمومی و موسسه قرآن و عترت محبان ولایت در شهرستان مینودشت برگزار شد.

وی با بیان اینکه ۷۰ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است، افزود: از میان این آثار 50 مورد در حوزه طراحی محراب نماز و 20 اثر در حوزه اذان گویی می‌باشد که در هر رشته 3 نفر به عنوان برنده اعلام شدند.

همچنین؛ در مراسم اختتامیه این جشنواره معنوی که با حضور علاقمندان و اجرای برنامه‌های متنوعی نیز همراه بود، ضمن اهدای جوایز و لوح به برندگان، تقدیرنامه شرکت در جشنواره به شرکت کنندگان اهدا شد.

انتهای پیام