صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۴۵۶۵
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۴

اداره آموزش مدارس دولت پنجاب اعلام کرد: هفتاد هزار معلم قرآن را برای تدریس در کلاس‌های اول تا پنجم استخدام کرده است.

به گزارش ایکنا به نقل از فرایدی تایمز، هفتاد معلم جدید زبان عربی در پنجاب برای تدریس قرآن در مدارس استان پنجاب برای پایه‌های اول تا پنجم استخدام شده‌اند.

این پیشنهاد که از سوی اداره آموزش مدارس دولت پنجاب(SED) ارائه شده بود، توسط عثمان بوزدار، سروزیر ایالت پنجاب تصویب شد.

مقامات SED گزارش دادند که 7 هزار معلم عربی در مرحله اول آموزش می‌بینند، در حالی که هنوز به 60 هزار معلم دیگر در سراسر این ایالت نیاز است.

در اوایل امسال، SED دستورالعمل رسمی صادر کرد که از مقامات آموزش و پرورش منطقه می‌خواهد از تمام مدارس در مناطق مربوطه، از جمله مدارس دولتی و خصوصی بازدید کنند تا اطمینان حاصل کنند که قرآن کریم به عنوان یک درس تدریس می‌شود. 

آموزش پیشرفته قرآن کریم و دروس اسلامی به عنوان بخشی از برنامه درسی واحد ملی(SNC)، از سوی دولت عمران خان، نخست‌وزیر پاکستان در آگوست 2021 تصویب شد که در سطح ملی اجرا می‌شود. همچنین دادگاه عالی لاهور، آموزش الزامی قرآن در پنجاب را مجدداً تأیید کرد. 

برخی کارشناسان نگرانی‌هایی را در مورد در دسترس بودن معلمان عربی در سراسر پاکستان مطرح و برخی دیگر استدلال کرده‌اند که SNC باید آموزش به زبان‌های محلی پاکستانی را در اولویت قرار دهد.

انتهای پیام