صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۵۶۷۸
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۵
نجباء:

سخنگوی جنبش نجباء از شاخه‌های سازمان الحشد الشعبی تأکید کرد: با توجه به شهادت سردار سلیمانی در خاک عراق، مسئولیت بزرگ این خون پاک بر دوش رزمندگان عراقی افتاده است و نبرد انتقام، با خروج کامل شیطان بزرگ و مزدورانش از منطقه، محقق خواهد شد.

به گزارش ایکنا، سخنگوی رسمی مقاومت اسلامی نُجَباء در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه الوفاق به‌مناسبت سالگرد شهادت فرماندهان جبهه مقاومت، تصریح کرد: اگر حاج‌ قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نبودند، مقاومت علیه تروریسم و اشغالگری از ابتدا شكل نمی‌گرفت و حتی یک گلوله هم به‌سمت آن‌ها شلیک نمی‌شد.
نصر الشَمَّری با اشاره به اینکه فرماندهان مقاومت در پشت‌ صحنه همه شکست‌های آمریکا در منطقه قرار داشتند، یادآور شد: آمریکایی‌ها در نهایت به این نتیجه رسیدند که ضرر وجود شهیدان سلیمانی و المهندس، بیشتر از تبعات ترور ایشان است.

 وی تأکید کرد که با توجه به شهادت سردار سلیمانی در خاک عراق، مسئولیت بزرگ این خون پاک بر دوش رزمندگان عراقی افتاده است و نبرد انتقام، با خروج کامل شیطان بزرگ و مزدورانش از منطقه، محقق خواهد شد.

انتهای پیام