صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۶۲۴۲
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۵

امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه سلامت نفس، عزت‌آفرین است، گفت: سلامت نفس عزت‌آفرین است و این سلامت چیزی است که همه را مجذوب می‌کند و وقتی به وظایف خود عمل کنیم خداوند هم ما را کمک خواهد کرد.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما، امام جمعه کرمانشاه امروز در دیدار با مسئولین حراست دستگاه‌های دولتی با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا(س) با بیان اینکه در مکتب اهل‌بیت(ع) مراقبه از خود، اصلی بنیادین است و همین مراقبه از خود بهترین شخصیت‌های عالم هستی در ادوار مختلف تاریخی را در دامن حضرت زهرا(س) پرورش داده است، اظهار کرد: با حرف کار درست نمی‎‌شود انسان باید عملاً مراقب خود باشد و مسئولین باید اول مراقب خود باشند، زیرا انسان در همه احوال باید مواظب خود باشد.

وی افزود: زندگی امام خمینی(ره) را واکاوی کنید و ببینید چگونه زندگی می‌کرد و همواره مراقب خود بود و برای همین افتخار بندگی خدا را کسب کرد و همین افتخار بندگی برای مقام معظم رهبری هم محسوب می‌شود، چون این بزرگان لحظه‌ای از یاد خداوند غافل نمی‌شوند.

آیت‌الله علما با اشاره به فرارسیدن سالگرد شهادت سردار سلیمانی و سالگرد ارتحال آیت‎‌الله مصباح یزدی، گفت: اگر حاج قاسم از خود پاسداری و مراقبت نمی‌کرد این همه عظمت پیدا نمی‌کرد، زیرا برای خداوند بندگی نمود و خداوند هم پاسخ معامله ایشان را داد.

وی گفت: از خصوصیات بارز حاج قاسم سلیمانی این بود که نفس خود را کنترل می‌کرد و رزمندگان این چنین خود را ساخته بودند و می‌بینیم توصیه بزرگان ما آن است که واجبات را عمل کنید و محرمات را کنار بگذارید.

امام جمعه کرمانشاه بیان کرد: ملاک عملی رفتار و کردار ما معصومین(ع) باید باشند، زیرا اولین مدیر خداوند متعال است و کار حراست زمانی خوب است که با مدیریت کار‌ها را سامان داد.

آیت‌الله علما با بیان اینکه سلامت نفس، عزت‌آفرین است، گفت: سلامت نفس عزت‌آفرین است و این سلامت چیزی است که همه را مجذوب می‌کند و وقتی به وظایف خود عمل کنیم خداوند هم ما را کمک خواهد کرد.

انتهای پیام