صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۶۳۹۶
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷
تازه‌ترین برنامه رادیو «سوینا»؛

پادکست «صداهای ابریشمی» با معرفی هنرمندان شاخص دوبلاژ از رادیو سوینا (سینمای نابینایان) پخش می‌شود که اولین قسمت را درباره منوچهر اسماعیلی دوبلور و فیلم سینمایی «مادر»، پنجشنبه ۱۶ دی منتشر می‌کند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی رادیو سوینا، این گروه در تازه‌ترین فعالیت خود، برنامه‌ای را با محوریت معرفی هنرمندان مهم دوبلاژ و فیلم‌های شاخص در زمینه دوبله با نام «صداهای ابریشمی» ارائه می‌کند.

سوینا (سینمای نابینایان) روز پنجشنبه ۱۶ دی ماه، اولین قسمت از «صداهای ابریشمی» را درباره منوچهر اسماعیلی دوبلور و فیلم سینمایی «مادر»، منتشر می‌کند.

این برنامه روز پنجشنبه ساعت ۱۹ از رادیو سوینا پخش خواهد شد و پس از آن، در پایگاه اینترنتی سوینا در دسترس مخاطبان قرار خواهد گرفت.

علی علائی و نیروان غنی‌پور کارشناسان قسمت اول این پادکست هستند و امیر پورتقوی نیز این برنامه را تدوین کرده است.

پادکست «صداهای ابریشمی» با حمایت شیرین موسوی و ستاره غفوری، زیر نظر گلاره عباسی مدیر و مؤسس سوینا تولید می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی سوینا به نشانی www.sevinagroup.com به برنامه‌های رادیو سوینا دسترسی داشته باشند.

سوینا را در آدرس‌های زیر دنبال کنید:

www.sevinagroup.com

T.me/sevinagroup

T.me/radio_sevina

www.instagram.com/sevinagroup

www.aparat.com/sevinagroup

https://www.youtube.com/channel/UCs2-CtvQ8W3YZ2M7Xy8DQHQ

https://twitter.com/sevinagroup

انتهای پیام