صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۲۸۸۱۵
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۱

فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان بر لزوم پیگیری افزایش پوشش واکسیناسیون توسط فرمانداران در شهرهای استان تاکید کرد.

به گزارش ایکنا از خوزستان، ولی‌الله حیاتی، فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز ۲۵ دی‌ماه در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی اظهار کرد: بخشی از نیازها و پشتیبانی‌ها از این طرح تامین شده و بخشی نیز در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه امتحانات دانش‌آموزان به صورت حضوری در حال برگزاری است، افزود: بازدید کارشناسان حوزه‌های مختلف از مدارس، رعایت پروتکل‌های بهداشتی را تایید می‌کند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: فرمانداران و روسای شبکه‌های بهداشت و درمان شهرهایی که در اجرای طرح شهید سلیمانی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی ضعیف عمل کرده‌اند، به جلسه قرارگاه دعوت شدند و تقسیم کارها انجام شد تا در این زمینه اقدام کنند.

حیاتی  با بیان اینکه باید تاخیری‌ها در تزریق دوز دوم هر چه سریعتر برای دریافت واکسن اقدام کنند، افزود: فرمانداران نیز باید افزایش پوشش واکسیناسیون را به جد پیگیری کنند.

وی گفت: مصوبه‌ای در خصوص تعدیل عوارض اصناف به دلیل شرایط کرونا داشتیم که مقرر شده است جلسه‌ای با حضور اصناف، شهردار و فرماندار اهواز در این خصوص برگزار و این مصوبه عملیاتی شود.

انتهای پیام