صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۰۱۹۶
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۶

امام‌جمعه ارومیه گفت: اصحاب رسانه در معرفی ۲ بهمن به عنوان آغاز قیام مسلحانه بر علیه رژیم طاغوت در سال ۱۳۵۷ کوتاهی کرده‌اند و آنگونه که قیام مردم قم و تبریز در سطح کشور جا افتاده است این روز بهمن در کشور جا نیفتاده است.

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام سیدمهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی، ۱ بهمن در خطبه‌های این هفته نماز جمعه ارومیه اظهار کرد: بهترین شکرگذاری به درگاه خداوند دوری از گناه است که نتیجه این نیز نزول برکات الهی از جمله بارش برف و باران در کشور است.

با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به روسیه افزود: در این سفر حجت‌الاسلام رئیسی با عزت و احترام مورد استقبال قرار گرفت که این عزت مایه افتخار مردم ایران است و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه روابط با کشورهای همسایه اینگونه سفرها انجام می‌شود.

امام‌جمعه ارومیه ادامه داد: روابط با همسایگان موجب کاهش فشارهای تحریم و توسعه اقتصادی و سیاسی را در پی خواهد داشت اما متاسفانه برخی افراد در کشور اینگونه روابط را زیر سؤال برده و در روابط ایران با روسیه و چین تردید ایجاد می‌کنند.

وی عنوان کرد: آذربایجان غربی از نظر مرزی یک استان مهم بوده و بیش از ۹۰۰ کیلومتر نواری مرزی استان بوده و ۹ گمرگ و پنج پایانه مرزی دارد که چنین ظرفیتی در سایر استان‌های کشور وجود ندارد بنابراین مسئولان استان باید تلاش کنند قوانین گمرگ و مرزها تسهیل شده و فعالان اقتصادی راحت بتوانند صادرات و واردات انجام دهند.

حجت‌الاسلام قریشی تصریح کرد: با توجه به اینکه دو ماه تا آغاز سال نو باقی مانده است مسئولان باید از هم‌اکنون بازار را کنترل کرده و اجازه افزایش قیمت‌ها و کمبود اقلام غذایی و معیشتی در استان را ندهند.

وی با بیان اینکه ۲ بهمن یک نقطه عطفی در تاریخی آذربایجان غربی است، خاطرنشان کرد: مسجد اعظم در سال ۱۳۵۷ به عنوان مرکز انقلاب در ارومیه مطرح بوده و علما در این مسجد سخنرانی می‌کردند تا اینکه در ۲ بهمن سال ۱۳۵۷ رژیم با هدف سرکوب انقلابیون مسجد اعظم و مردم را با تانک مورد هدف قرار داد.

امام‌جمعه ارومیه عنوان کرد: در آن روز نخستین قیام مسلحانه در کشور از ارومیه آغاز شد و مردم به رهبری شیخ حسنی در برابر سرکوبگران ایستادگی کردند اما با این وجود اصحاب رسانه در معرفی ۲ بهمن کوتاهی کرده‌اند و آنگونه که قیام مردم قم و تبریز در سطح کشور جا افتاده است این ۲ بهمن در کشور جا نیفتاده است.

وی گفت: تنها مسجدی که در طول انقلاب اسلامی به توپ بسته شده، مسجد اعظم ارومیه است و این نشان می‌دهد محور اصلی در انقلاب مساجد هستند و باید یاد شهدا و شیخ حسنی گرامی داشته شود.

انتهای پیام