صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۲۱۰۵
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷
در دهه فجر؛

مدیرکل تعمیر، تجهیز و نوسازی مدارس استان همدان از افتتاح 12 پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی استان در ایام‌الله دهه فجر خبر داد.

محمدحسین مرادی، مدیرکل تعمیر، تجهیز و نوسازی مدارس استان در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: 12 پروژه آموزشی، پرورشی و ورزشی با اعتباری بیش از 36 میلیارد تومان در ایام‌الله دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد.

وی یادآور شد: این پروژه‌های تکمیلی شامل 90 کلاس و اتاق با زیربنای بیش از 10 هزار مترمربع است، مدرسه 12 کلاسه مشارکتی وطن‌خواه، الحاق شش کلاس به مدرسه جماران در شهرک فرهنگیان، تکمیل مدرسه 15 کلاسه کشاورز و مدرسه شش کلاسه مشارکتی اخوان در پیشاهنگی پروژه‌های قابل افتتاح در شهر همدان هستند.

مرادی یادآور شد: مدرسه 14 کلاسه مشارکتی ارگسی، سالن سینما فرهنگیان، سالن ورزشی و سالن ورزشی رضوانکده از پروژه‌های تکمیلی در شهر ملایر است.

مدیرکل تعمیر، تجهیز و نوسازی مدارس استان گفت: مدرسه یک کلاسه در اسدآباد، نمازخانه مدرسه شهید رجایی در لالجین و دو مدرسه یک کلاسه در شهر فامنین از جمله پروژه‌های تکمیلی و قابل افتتاح در استان است.

انتهای پیام