صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۲۵۱۲
تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۹:۲۰

مرکز بین‌المللی تبلیغ قرآنِ حرم مطهر حسینی از برگزاری نخستین کارگاه قرآنی برای معلمان زن در شهر «حلب» سوریه با حضور ۳۰ نفر خبر داد.

به گزارش ایکنا، مرکز بین‌المللی تبلیغ قرآنِ حرم مطهر حسینی اعلام کرد: شعبه این مرکز در سوریه، برگزاری برنامه‌ها و رویدادهای مختلف مرتبط با آموزش قرآن کریم به ده‌ها معلم زن را در تعدادی از شهرهای سوریه را آغاز کرده است.

منتظر المنصوری، مدیر این مرکز  گفت: چارچوب فعالیت‌های مختلف قرآنی مرکز بین‌المللی تبلیغ قرآنِ حرم مطهر حسینی در سوریه تنها محدود به آقایان نبوده بلکه در فضای قرآنی، برخی از بانوان نیز برای انجام برخی از فعالیت‌های آموزشی قرآنی پیش‌قدم شده و اقدام به راه‌اندازی کارگاه قرآنی آموزش معلمان زنان کرده اند. این کارگاه در مقام رأس الحسین (ع) در شهر حلب برگزار شد و در نخستین دوره آن 30 معلم قرآن از بین بانوان حضور داشتند. در این کارگاه معلمان قرآنی در حوزه آموزش لحن برای کودکان و همچنین تجوید و حفظ قرآن به تبادل‌نظر و تجربیات خود پرداختند.

وی افزود: همچنین شعبه سوریه این مرکز، یک کارگاه قرآنی برای مربیان زن قرآن کریم در شهر حمص، با عنوان روش‌های آموزش قرائت قرآن کریم برای کودکان، نیز برگزار کرده است. این کارگاه به مدت سه روز ادامه داشت و نزدیک به 20 معلم زن در آن حضور داشتند. از سویی دوره‌های قرائت قرآن برای بانوان در محله الامین در دمشق نیز، با حضور نزدیک به 40 شرکت‌کننده از سوی مرکز بین المللی تبلیغ قرآن برگزار شده است.

انتهای پیام