صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۲۶۰۰
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰

شب گذشته آتش‌سوزی گسترده‌ای در مجاورت مسجد امام حسین(ع) قاهره رخ داد. بنابر اعلام منابع خبری، در این حادثه آسیبی به این مسجد وارد نشده است.

به گزارش ایکنا به نقل از الیوم السابع، رسانه‌های مصری یکشنبه شب اعلام کردند آتش‌سوزی مهیبی در مجاورت مسجد امام حسین(ع) در محله المشهد الحسینی در منطقه الازهر واقع در قاهره رخ داد.

 اداره حفاظت مدنی قاهره شش خودروی آتش‌نشانی را برای مهار آتش اعزام کرد و نیروهای آتش‌نشانی توانستند پس از چند ساعت آتش را مهار کنند. این آتش‌سوزی در داخل ساختمانی وابسته به وزارت اوقاف مصر رخ داد.

از سوی دیگر وزارت اوقاف مصر اعلام کرد که به مسجد امام حسین(ع) در این آتش‌سوزی آسیبی نرسیده است. براساس اعلام اداره حفاظت مدنی قاهره، این آتش‌سوزی در طبقه هم کف یک ساختمان سه طبقه رخ داد و به طبقات دیگر نیز سرایت کرد.

براساس اعلام این اداره، دلیل آتش‌سوزی اتصال برق بوده و به کسی در این آتش‌سوزی آسیبی نرسیده است.

وزارت اوقاف مصر با اعلام اینکه مسجد امام حسین در قاهره در اثر آتش‌سوزی در یکی از ساختمان‌های مجاور آن آسیبی ندیده است، گفت: به محبان اهل بیت و همه مردم مصر می‌گوییم که آتش‌سوزی در کنار مسجد امام حسین بحمدالله هیچ خسارتی به مسجد وارد نکرده است و برای همه آرزوی سلامتی داریم.

این وزارتخانه افزود: رئیس اداره اوقاف قاهره بلافاصله به محل حادثه رفت و لحظه به لحظه موضوع را پیگیری می‌کرد.

انتهای پیام