صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۳۸۶۰
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴

اولین همایش بین‌المللی «مطالعات میان رشته‌ای قرآن» و ششمین همایش ملی «اعجاز قرآن» روزهای 11 و 12 اسفندماه سال جاری برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، پروفسور هولگر زلانتین، استاد دانشگاه توبینگن و رئیس هیئت مدیره انجمن بین‌المللی مطالعات قرآنی (IQSA) برای اولین بار در یک گردهمایی علمی در ایران سخنرانی خواهد کرد. زلانتین برای این همایش موضوعی بینامتنی-میان رشته‌ای را انتخاب کرده است.
موضوع وی برای سخنرانی عبارت است از «کتاب مقدس عبری، عهد جدید، و قرآن؛ رویکردی حقوقی». او بنا دارد با پرداختن به این موضوع به ارتباطات بینامتنی میان اصلی ترین متون مقدس یهودیت، مسیحیت و اسلام آنهم با رویکردی حقوقی به عوامل پیوند و تمایز این متون و میزان ارتباط میان آنها بپردازد. 
 
شایان ذکر است «اولین همایش بین‌المللی مطالعات میان رشته‌ای قرآن و ششمین همایش ملی اعجاز قرآن» 11 و 12 اسفندماه سال جاری به اهتمام پژوهشکده مطالعات میان رشته‌ای قرآن دانشگاه شهید بهشتی، انجمن اعجاز قرآن ایران و معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری دیگر مراکز علمی داخل و خارج از کشور به شکل حضوری-مجازی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام