صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۴۱۴۵
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۲

هیئت پادشاهی عربستان سعودی در مکه مکرمه و مشاعر مقدسه از تخریب بیش از 4500 ملک در محله النکاسه شهر مکه خبر داد.  

به گزارش ایکنا به نقل از العهد، اداره امارت مکه مکرمه در حساب رسمی خود در توئیتر نوشت که مرحله دوم تخریب ملک‌های مسکونی شامل تخریب 620 ملک در طی مدت کمتر از 10 هفته است.
 
بنا به اعلام رسمی مسئولان مکه، مرحله دوم طرح توسعه منطقه النکاسه در مکه مکرمه با هدف رفع آثار منفی ناشی از گسترش ساخت و ساز بدون مجوز و حفظ هویت متمدنانه شهر مکه مکرمه انجام می‌شود.
 
وزارت امور شهرداری عربستان در دسامبر گذشته ابلاغیه‌ای به صاحبان املاک واقع شده در طرح توسعه حرم مکی ارسال کرد و از آنها خواست تا به همراه مدارک لازم در خصوص تأیید ملکیت این املاک به این وزارتخانه مراجعه کنند.
 
در مرحله نخست طرح توسعه منطقه النکاسه، اداره توسعه منطقه مکه با مشارکت دبیرخانه پایتخت پویشی را برای تخریب بیش از 102 ملک مسکونی راه‌اندازی کرد.
 
تخریب املاک مسکونی مکه مکرمه در شبکه‌های اجتماعی بازتاب گسترده داشته و کاربران شبکه‌های اجتماعی با انتشار تصاویری از عملیات این تخریب گسترده، اظهار نظرهای مخالف سیاست‌های آل سعود مطرح کرده‌اند.

انتهای پیام