صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۴۵۳۵
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۹

در ششمین روز از دهه فجر بازرس کل استان کهگیلویه‌وبویراحمد به همراه بازرس قضایی بازرسی کل استان و مشاور استاندار در امور ایثارگران با خانواده شهید علی آشوغ و اشکبوس تمنده ایثارگر دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، محمدمهدی صالحی، بازرس کل استان کهگیلویه‌وبویراحمد امروز، 18 بهمن‌ماه در دیدار با خانواده شهید گرانقدر علی آشوغ و اشکبوس تمنده ایثارگر، اظهار کرد: شهدا انسان‌های سرافراز و بزرگواری بودند که تکریم خانواده آنها وظیفه هر فردی است که نسبت به خون شهدا ادای دین می‌کند.

بازرس کل استان کهگیلویه‌وبویراحمد با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اسلامی باید همیشه زنده بماند، افزود: عزت و اقتدار کنونی کشورمان مدیون ایثار و از خودگذشتگی‌های این شهدای گرانقدر است، بنابراین این دیدارها باعث می‌شود تا فراموش نکنیم که مجاهدت و ایثارگری این عزیزان بوده که ما در امنیت و عزت زندگی می‌کنیم.

همچنین، حجت الاسلام والمسلمین سید یدالله تقوی، بازرس قضایی و رئیس شعبه چهارم دادگاه تجدید نظردادگستری کل استان کهگیلویه‌وبویراحمد نیز در این دیدار با بیان اینکه شهدا چشم و چراغ ملت هستند، تصریح کرد: حضور در جمع خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران اثر روحی و معنوی دارد، به طوری که خدمت رسانی و قدردانی از صبر و فداکاری خانواده‌ای شهدا موجب روحیه، انگیزه و برکت در مسئولان می‌شود.

وی ابراز کرد: وظیفه همه، حفظ احترام خانواده معظم شهدا است، چراکه آسایش و آرامش کنونی، مدیون جان فشانی و حماسه‌های این عزیزان است.

بازرس قضایی و رئیس شعبه چهارم دادگاه تجدید نظردادگستری کل استان کهگیلویه‌وبویراحمد یادآور شد: خلوص نیت و انجام امور برای رضای خداوند متعال، مقام و مرتبه شهدا را نسبت به دیگر افراد متمایز کرده، به طوری که اگر رشادت‌ها، ایثار، از خودگذشتگی و جان نثاری‌های شهدا نبود، هم‌اکنون آرامش و آسایش در جامعه وجود نداشت.

 تقوی عنوان کرد: شهدا با هدف سربلندی اسلام، حفظ امنیت، برقراری عدل و عدالت در جامعه از جان خود گذاشتند، بنابراین کوتاهی و سهل انگاری در این امور باعث می‌شود شرمنده شهدا و خانواده‌های آنها باشیم.

انتهای پیام