صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۵۵۹۶
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۸
نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی:

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: دولت‌های طرف ایران در توافق برجام بدانند مردم ایران مانند کوه ایستادند و از موضع انقلابی، اسلامی قرآنی خود کوتاه نخواهند آمد.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی، نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی، امروز، 22 بهمن در مراسم راهپیمایی خودرویی و موتوری در اراک با اشاره به اینکه دولت امریکا و اروپایی‌ها باید در مناسبت‌های اقتصادی و توافق برجام فروش نفت را آزاد و به حقوق مردم ایران احترام بگذارند، اظهار کرد: دولت‌های طرف ایران در توافق برجام بدانند مردم ایران مانند کوه ایستادند و از موضع انقلابی، اسلامی  قرآنی خود کوتاه نخواهند آمد.

وی با بیان اینکه مردم ایران تا پای جان با تأسی از نهضت عاشورا و مکتب امام حسین(ع) پای ارزش‌های انقلاب ایستاده‌اند و از آرمان‌های آن دفاع می‌کنند، اظهار کرد: مقام معظم رهبری با هدایت مدبرانه و حکیمانه جبهه داخلی را به سمت عزت پیش برده و در جبهه بین‌المللی جوامع را وادار به احترام نسبت به مواضع ملت کردند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی ادامه داد: درود بر مقام معظم رهبری که بعد از امام راحل سکان کشتی انقلاب را برعهده گرفتند و با بهترین شکل این کشتی باعظمت را در میان توطئه‌های دشمنان هدایت کردند. با ابلاغ سیاست‌های حکیمانه مانند اقتصاد مقاومتی و گام دوم چراغ راه مردم و مسئولان هستند.

وی در ادامه مردم را خطاب قرار داد و افزود: درود بر شما مردم مؤمن و همیشه در صحنه که امروز، در چهل و سومین سال پیروزی انقلاب بار دیگر حماسه آفریده و برگ زرینی دیگر رقم زدید.

نماینده ولی‌فقیه در استان در پایان گفت: ملت همیشه در صحنه ایران در طول 43 سال در عرصه‌های مختلف ایثار، شهادت و فداکاری حاضر بودند و با تمام توان از منویات امام راحل و رهبر معظم انقلاب حمایت کردند. امروز مردم ایران در جای جای ایران اسلامی به جهانیان به ویژه جوامع استکباری ثابت کردند در راه انقلاب ثابت‌قدم هستند و در مسیری حرکت می‌کنند که امام(ره) و مقام معظم رهبری برایشان ترسیم کردند.

انتهای پیام