صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۶۹۸۱
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۲

معاون دبیر کل سازمان همکاری اسلامی طی سفر به عراق با وزیر خارجه این کشور دیدار و درباره راه‌های تقویت نقش عراق برای ایجاد صلح و ثبات در منطقه رایزنی کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از موازین نیوز، وزارت خارجه عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که فؤاد حسين، وزیر خارجه عراق شامگاه چهارشنبه میزبان یوسف بن محمد الضبیعی، معاون امور سیاسی دبیر کل سازمان همکاری اسلامی و هیأت همراه بود.

وزارت خارجه عراق در این بیانیه اعلام کرد: در این دیدار فعالیت‌های سازمان همکاری اسلامی و راه‌های ایفای نقش بیش‌تر این سازمان با توجه به شرایطی که کشورهای اسلامی با آن روبه رو هستند، مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس این بیانیه، فؤاد حسين و الضبیعی همچنین درباره تقویت نقش عراق در داخل سازمان همکاری اسلامی به دلیل قدرت و نفوذ گسترده این کشور در منطقه عربی و اسلامی برای ایجاد صلح و ثبات گفت‌وگو کردند.

این مقام سازمان همکاری اسلامی دیروز همچنین با مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق دیدار کرده بود.

انتهای پیام