صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۷۹۹۶
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۹

مدیرکل ارشاد آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه ناشران استان در انتشار کتاب‌های فارسی و ترکی فعالیت می‌کنند، گفت: بعضی از ناشران اهتمام بیشتری به چاپ و نشر کتب ترکی دارند و حاصل این تلاش فعالان حوزه چاپ و نویسندگان استان چاپ ۶۲۵ عنوان کتاب در طول سال‌جاری است.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی اداره کل ارشاد استان، سیدقاسم ناظمی، مدیرکل ارشاد آذربایجان‌شرقی، روز دوشنبه، دوم اسفندماه، با اشاره به این‌که ناشران استان در انتشار کتاب‌های فارسی و ترکی فعالیت می‌کنند، گفت: بعضی از ناشران اهتمام بیشتری به چاپ و نشر کتب ترکی دارند و حاصل این تلاش فعالان حوزه چاپ و نویسندگان استان چاپ ۶۲۵ عنوان کتاب در طول سال جاری است.

وی افزود: کتاب‌های یاد شده در حوزه‌های متنوعی چون ادبیات، فنی، شعر، کودکان و نوجوانان وغیره منتشر می‌شوند و در این میان کتب ادبی و کودک و نوجوان بخش اعظمی از حوزه نشر ترکی آذربایجانی را به خود اختصاص داده‌اند.

ناظمی تأکید کرد: بیش از ۱۵ درصد کتب منتشره در استان آذربایجان‌شرقی به زبان ترکی است و این عدد رقم قابل توجهی در عرصه چاپ به شمار می‌رود.

مدیرکل ارشاد آذربایجان‌شرقی، همچنین با اشاره به صبغه فرهنگی تبریز و استان در حوزه‌ چاپ و انتشار کتاب و همچنین فعالیت نویسندگان و پژوهشگران برجسته در استان گفت: خوشبختانه هر سال شاهد سیر صعودی چاپ کتاب‌های پرمحتوا در سطح استان هستیم و این امر نویدبخش اتفاقات مبارک در حوزه فرهنگ است.

وی در پایان یادآور شد: با حمایت نهادهای فرهنگی و اهتمام نویسندگان و ناشران شاهد بالندگی بیش از پیش فرهنگ و ادب در استان باشیم.

انتهای پیام