صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۳۸۶۷۷
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۸

هشتمین پیش نشست کنفرانس بین‌المللی خانواده و تربیت معنوی با همکاری مؤسسه «خاتم» و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و به میزبانی انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه قم با عنوان «نقش روابط بین افراد در شکل گیری نکاح معاطاتی» برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، هشتمین پیش نشست کنفرانس بین‌المللی خانواده و تربیت معنوی با همکاری موسسه «خاتم» و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و به میزبانی انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه علمیه قم با عنوان «نقش روابط بین افراد در شکل‌گیری نکاح معاطاتی» شنبه هفتم اسفند ۱۴۰۰؛ ساعت ۱۹ برگزار می‌شود.

در این پیش نشست آقایان آیت‌الله احمد احمدی‌تبار، استاد درس خارج و سطح عالی حوزه‌های علمیه و رئیس گروه فقه خانواده دانشگاه بین‌المللی المصطفی(ص) و محمدحسین وکیلی‌مقدم، عضو هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه(س) سخنرانی خواهند کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجید کافی امامی، پژوهشگر و استاد سطح عالی حوزه علمیه قم و دبیر علمی انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ نیز دبیر علمی این پیش نشست خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق لینک‌ https://ac.ismc.ir/anjomanhawzah در این همایش شرکت کنند.

انتهای پیام