صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۰۲۲۴
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۹

امام جمعه موقت کرمانشاه گفت: دولت سیزدهم و مسئولان استانی نسبت به افزایش نظارت‌ها در ایام پایانی سال برای آرامش بازار اقدام کنند.

به گزارش ایکنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام احمد خانلری، امام جمعه موقت کرمانشاه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مسجد جامع شهر کرمانشاه با اشاره به روز‌های پایانی سال و وضعیت معیشتی مردم، اظهار کرد: گرانی، تورم و افزایش قیمت کالا‌ها مردم را با مشکلات عدیده‌ای رو به رو کرده است.

وی افزود: دولت سیزدهم و مسئولان استانی نسبت به افزایش نظارت‌ها و کنترل قیمت‌ها در ایام پایانی سال برای آرامش بازار اقدام کنند.

حجت‌الاسلام خانلری در ادامه با اشاره به روند مذاکرات هسته‌ای ایران با کشور‌های اروپایی، گفت: رهبر معظم انقلاب بار‌ها تأکید کرده‌اند که نباید به وعده‌های آمریکا و اروپا اعتماد کرد.

امام جمعه موقت کرمانشاه بیان کرد: بر اساس منویات مقام معظم رهبری نباید بر مبنای وعده‌های کشور‌های اروپایی و آمریکایی برنامه‌ریزی کنیم چرا که وعده‌های آنان صادق نیست.

وی به عادی‌سازی روابط کشور‌های عربی با رژیم صهیونیستی اشاره کرد و افزود: روابط کشوری مانند عربستان سعودی با اسرائیل خیانت به آرمان‌های اسلام و قدس شریف و ملت فلسطین است.

حجت‌الاسلام خانلری به شهادت مدافع امنیت سروان پوریا نظری از مأموران نیروی انتظامی استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: نیروی انتظامی استان کرمانشاه با مخلان نظم و امنیت جامعه به شدت برخورد می‌کند.

انتهای پیام