صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۲۱۶۳
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۸

سمیناری با موضوع تقویت مطالعات قرآنی بانوان از سوی مرکز مطالعات قرآنی دانشگاه علیگره در هند برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از ایندیااجوکیشن دایاری، در وبینار بررسی راه‌های تقویت مطالعات قرآنی زنان در هند، کارشناسان به بررسی اهمیت قرائت قرآن کریم، فراگیری احکام قرائت قرآن، درک تفسیر و دلایل نزول و پیروی از دستورات قرآن پرداختند.

مولانا جرجیس کریمی، از محققان علوم اسلامی گفت: هر مسلمان مؤمن امیدوار است با تلاوت کتاب آسمانی و تمسک به معانی آن، رضای الهی را به دست آورد.

پروفسور قدوایی، مدیر افتخاری مرکز مطالعات قرآنی خلیق احمد نظامی در مورد پروژه‌های در حال انجام مرکز مطالعات قرآنی صحبت کرد.

مولانا طارق ایوبی، مدرس مدرسه علوم اسلامی علیگره در سخنرانی خود در مورد افزایش آگاهی اسلامی در میان زنان با توجه به مشارکت آنها در جامعه جهانی صحبت کردند.

دکتر نذیر احمد و دکتر ارشد اقبال از برگزارکنندگان این برنامه گفتند که بانوان محقق از بیهار، ماهاراشترا، جامو و کشمیر، کرالا، اوتار پرادش، دهلی نو، بنگال غربی و تلانگانا در این سمینار شرکت کردند و در مجموع 32 مقاله در چهار جلسه آکادمیک این سمینار ارائه شد.

انتهای پیام