صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۲۲۸۲
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷

به همت مؤسسه آبشار عاطفه‌ها ۱۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان سرفاریاب توزیع شد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، پروانه دیرباز، مسئول بنیاد خیریه آبشار عاطفه‌ها در سرفاریاب امروز، 21 اسفندماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بسته‌های معیشتی شامل گوشت قرمز، برنج و روغن، ماکارونی و سویا و رب گوجه فرنگی بین نیازندان سرفاریابی توزیع شد.

وی در مجموع ارزش این بسته‌ها را بیش از ۳۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: تهیه و توزیع ۱۰ جهیزیه به ارزش یک میلیارد ریال، ۲۰۰ بسته لوازم‌التحریر به ارزش یک صد میلیون ریال، توزیع بسته‌های معیشتی به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال، توزیع ۷۵ کیسه آرد، پخت و توزیع ۸۰۰ پرس غذای گرم، توزیع گوشت گرم به ارزش 300 میلیون ریال از جمله فعالیت‌های این بنیاد در سال ۱۴۰۰ است.

مسئول بنیاد خیریه آبشار عاطفه‌ها در سرفاریاب بیان کرد: بنیاد بین‌المللی آبشار عاطفه‌ها در سرفاریاب از سال ۹۸ فعالیت خود را آغاز کرده و هم‌اکنون ۱۶۰ نفر از ایتام، بی‌سرپرست، بدسرپرست، معلول و از کار افتاده، صعب‌العلاج و زندانی را حمایت می‌کند.

انتهای پیام