صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۳۵۰۳
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۹

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شفیعی گفت: حاکمان آل سعود مانند همه جباران و طواغیت گمان می‌کنند با این جنایات پایه‌های استبداد خود را تثبیت می‌کنند در حالی که این سنت قطعی الهی است که خون بی‌گناه مظلوم ریشه ستم را می‌سوزاند و طومار هستی‌اش را درهم می‌پیچد.

به گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحسن شفیعی، رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی در دانشگاه‌های خوزستان امروز 25 اسفندماه در مراسم معارفه سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خاتم‌الانبیا بهبهان، گفت: خون شهیدان مظلوم حجاز، طومار آل‌سعود را درهم می‌پیچد. 

وی بیان کرد: حاکمان آل سعود مانند همه جباران و طواغیت گمان می‌کنند با این جنایات پایه‌های استبداد خود را تثبیت می‌کنند در حالی که این سنت قطعی الهی است که خون بی‌گناه مظلوم ریشه ستم را می‌سوزاند و طومار هستی‌اش را درهم می‌پیچد.

شفیعی گفت: اگر چه دل‌های ما مالامال از غم و اندوه است و صحنه‌های سوگواری مادران و خانواده این شهدا قلبمان را مجروح کرده است اما ایمان داریم آنچنان که تاریخ به ما نشان داده است خون بر شمشیر و اراده بر مشت غلبه می‌کند و پیروزی با مستضعفان است.

انتهای پیام