صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۴۹۱۶
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۷

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، از ورود موج عظیم گردشگران به منطقه فرهنگی تاریخی هورامان خبر داد.

یعقوب گویلیان، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان اظهار کرد: در پی ورود تعداد زیادی از مسافران و گردشگران نوروزی به استان شاهد ترافیک سنگین در تمام شهرستان‌های کردستان به‌ویژه محورهای منتهی به منطقه فرهنگی تاریخی هورامان هستیم.

وی افزود: خوشبختانه ثبت جهانی منطقه هورامان در سال گذشته این شرایط را ایجاد کرده که امروزه شاهد سیل عظیمی از مسافران و گردشگران به این قطب گردشگری استان باشیم.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: منطقه هورامان به‌دلیل داشتن مردمانی مهمان‌نواز و فرهنگ و آداب گردشگرپذیری، هر ساله شاهد حضور گردشگران بسیاری از داخل و خارج از ایران، چه در قالب تورهای کردستان و چه به‌صورت مستقل است.

وی یادآور شد: امیدواریم جهت‌گیری‌ها و برنامه‌ها به‌نحوی باشد که مسافران خاطره خوب و خوشی از مردم کردستان و منطقه هورامان داشته باشند.

انتهای پیام