صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۵۰۶۲
تاریخ انتشار : ۰۶ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴

مدیر دفتر تدوین متون و منابع درسی جامعه‌الزهرا(س) خبر داد: ۲۰ اثر نگارش و به چاپ رسید و هم اکنون کتاب و محتوا‌های درسی که نیاز به تدوین داشته باشد نداریم.

حجت‌الاسلام رضا حبیبی، مدیر دفتر تدوین متون و منابع درسی جامعه‌الزهرا(س) ششم فروردین، همزمان با فراخوان ثبت‌نام دانش‌پژوهان در جامعةالزهرا(س) در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: این دفتر در سال ۱۳۹۷ فعالیت خود را آغاز کرد. یکی از مسائل در ابتدای راه‌اندازی، فقدان افراد ماهر و توانمند در حوزه تدوین با گرایش‌های تخصصی بود که با همکاری معاون آموزشی تربیتی و مدیریت سابق اجرای طرح تربیت تدوینگر متون درسی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه همزمان با راه‌اندازی، افراد شاخص و توانمندی در دوره تربیت تدوینگر متون درسی تربیت شدند، افزود: ما در کنار کارگاه تدوینگر متون درسی به فعال کردن گروه‌های علمی، تدوین ساختار گروه‌های علمی، تألیف و تدوین کتاب‌های درسی و دیگر فعالیت‌های تعریف شده در دفتر پرداختیم.

حبیبی با بیان اینکه برای تدوین هزینه نکرده‌ایم و متون درسی در دوره تدوینگری انجام شد، ادامه داد: در طول این مدت، برای تدوین بیش از ۳۰ اثر قرارداد بسته شد و ۲۰ اثر نگارش و به چاپ رسید و هم اکنون کتاب و محتوا‌های درسی که نیاز به تدوین داشته باشد نداریم، اما باز هم بررسی می‌کنیم و اگر کتابی نیاز به تدوین داشته‌ باشد در دستور کار قرار می‌دهیم.

انتهای پیام