صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۶۵۲۳
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۳

سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: ۹۰۸ هزار و ۵۹۷ نفر از مکان‌های گردشگری، تاریخی و مذهبی استان بازدید کردند.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، سعید طالبی‌پور، سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، 14 فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران، با اشاره به آمار اقامت گردشگران در استان تا پایان تعطیلات، اظهار کرد: از ۲۸ اسفندماه تا پایان تعطیلات نوروزی ۳۲۹ هزار و ۷۰۸ نفر در استان اقامت کردند.

وی افزود: ۹۰۸ هزار و ۵۹۷ نفر هم از مکان‌های گردشگری، تاریخی و مذهبی بازدید کردند.آبشار یاسوج، حرم مطهر بی‌بی حکمیه خاتون(س)، منطقه گردشگری شلالدون، چشمه بلقیس، کریک، تنگ سولک، دشتک دیل و امامزاده سید محمید(ع) چاروسا از جمله مکان‌هایی بودند که گردشگران از آنها بازدید کردند.

انتهای پیام