صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۷۵۴۰
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۳

یک هنرمند پاکستانی در روشی جذاب و منحصر به فرد، تمامی آیات قرآن کریم را به مدت 10 سال با استفاده از نخ بر روی 8 هزار مداد بافت.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری «الجزيره نت»، «شاه نواز مالحی»، افسر بازنشسته پلیس پاکستان است که موفق به بافت تمامی 114 سوره قرآن با استفاده از نخ بر روی 8 هزار مداد شد.

تعداد مدادهای استفاده شده در هر سوره متناسب با طول سوره‌ها متفاوت است که بین 50 تا 70 و حتی 100 تا 500 مداد در نوسان بوده است.

شاه نواز مالحی، مدادها را با استفاده از گیره‌های پلاستیکی به تخته وصل کرده و نام هر سوره را در قاب مخصوصی بر روی تخته قرار داده است که به خودی خود یک اثر هنری محسوب می‌شود و در پس زمینه آن یکی از جلوه‎‌های عالم هستی همچون اجرام آسمانی را نقاشی کرده است.

این هنرمند پاکستانی در این باره گفت: «در سال 2014 میلادی از اداره پلیس ایالت «سند» پاکستان بازنشتسته شدم و نخستین هرمندی هستم که موفق به بافت تمامی آیات قرآن با استفاده از نخ بر روی مداد شده‌ام».

وی افزود: «من از زمانی که دانش‌آموز مقطع ابتدایی بودم مجذوب هنر شدم و این علاقه در من رشد کرد و در سال 2002 میلادی موفق به کتابت «اسماء الله الحسنی» به خط عربی و نمایش آن در شورای هنرهای شهر کراچی پاکستان شدم».

شاه نواز مالحی گفت: «من به مدت 10 سال و روزی 8 ساعت سخت کار کردم تا توانستم تمامی آیات قرآن را به صورت کامل بر روی مداد ببافم و در همین راستا کمک‌هایی از خانواده و دوستان به ارزش 3 میلیون روپیه پاکستانی(معادل 16 هزار و 765 دلار) دریافت کردم».

انتهای پیام