صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۷۶۰۸
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۶

تغذیه‌ سالم در ماه مبارک رمضان از اهمیت بسیاری برخوردار است و با رعایت نکته‌هایی می‌توانیم سلامت خودمان را در این ماه تضمین کنیم.

رمضان ماه مهمانی خدا، نزول رحمت و برکات بی پایان پروردگار است، فلذا روزه گرفتن برای انسان توفیق و هدیه الهی است که آثار فوق‌العاده‌ای در ابعاد فردی و اجتماعی زندگی انسان دارد.

داشتن یک رژیم غذایی متعادل و مناسب در ماه مبارک رمضان و پرهیز از عادات غذایی غلط بسیار اهمیت دارد، تا هم از برکات معنوی این ماه برخوردار و هم به حفظ و ارتقا سلامتی خود کمک کنیم.

وعده افطار و سحر در ماه مبارک رمضان و برای تأمین انرژی بدن روزه‌داران از اهمیت زیادی برخوردار است، بنابراین باید نکات تغذیه‌ای را برای داشتن یک وعده سحری سالم مد نظر قرار دهید. باید توجه کرد که وعده غذایی سبک مانند پلو و خورشت یا حتی سبک‌تر مانند صبحانه برای سحری مناسب است.

همچنین در وعده سحری از مقدار مناسبی سبزی و سالاد استفاده شود، چراکه سبزی و سالاد علاوه بر داشتن ویتامین، آب مورد نیاز بدن را هم تأمین می‌کنند. از غذای مغذی، اما کم حجم، کم نمک، کم شکر و کم روغن استفاده کنید.

نوشیدنی‌های گازدار، شربت‌های خیلی شیرین و چای پر رنگ، غذاهای پر ادویه و پر روغن مانند کتلت و... منجر به تشنگی شده و بهتر است که استفاده نشوند. همچنین از خوابیدن بلافاصله پس از خوردن وعده سحری نیز خودداری کنید.

خبرنگار: فائزه ندایی

انتهای پیام