صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۴۸۶۲۵
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۱

سرپرست اداره کل پذیرش و امور اداری ایثارگران از افزایش شوند خانواده معظم شهدا و ایثارگران پس از ابلاغ ضوابط اجرایی قانون بودجه و تصویب‌نامه تعیین ضریب افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان دولت در سال 1401 خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران، عباسعلی رضایی در مورد افزایش مبلغ حقوق خانواده معظم شهدا و ایثارگران بیان کرد: افزایش حقوق پس از ابلاغ ضوابط اجرایی قانون بودجه و همچنین تصویب‌نامه تعیین ضریب افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان دولت در سال 1401 به بنیاد شهید و امور ایثارگران قابل اعمال است که هنوز صورت نگرفته است.

سرپرست اداره کل پذیرش و امور اداری ایثارگران با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران مکلف به انجام ضوابط قانونی است، ادامه داد: در صورتی که اعمال افزایش حقوق در فروردین ماه میسر نباشد این افزایش در ماه‌های بعدی اعمال شده و مابه‌تفاوت آن از ابتدای سال نیز پرداخت خواهد شد.

رضایی در مورد میزان افزایش حقوق خانواده معظم شهدا و ایثارگران خاطرنشان کرد: مطابق قانون افزایش حقوق این عزیزان به میزان افزایش حقوق کارمندان دولت در قانون بودجه سالانه تعیین شده و جهت اعمال ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام